Free Porn





manotobet

takbet
betcart




betboro

megapari
mahbet
betforward


1xbet
teen sex
porn
djav
best porn 2025
porn 2026
brunette banged
Ankara Escort
1xbet
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com

1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com

1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
1xbet-1xir.com
betforward
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co

betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co

betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
betforward.com.co
deneme bonusu veren bahis siteleri
deneme bonusu
casino slot siteleri/a>
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Cialis
Cialis Fiyat
deneme bonusu
padişahbet
padişahbet
padişahbet
deneme bonusu 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet
sobota, 13 lipca, 2024

Everytap – jedzenie za połowę ceny? To możliwe!

Najnowsze

Zawsze sceptycznie podchodzę to takich akcji-aplikacji, ale tutaj robię wyjątek, bo to jest naprawdę ciekawa „jedzeniowa” opcja.
Czy słyszeliście o aplikacji EVERYTAP? Już jest i u nas, w Poznaniu. (Jest jeszcze w Trójmieście, Warszawie i Wrocławiu.)

JAK TO DZIAŁA? W bardzo łatwy sposób.

  • W aplikacji można znaleźć naprawdę fajne restauracje, w których mamy możliwość dokonać rezerwacji stolika ze zniżką 50% na wszystkie dania.
  • Każda restauracja udostępnia jedną rezerwację dziennie na określoną godzinę!
  • Opłata rezerwacyjna wynosi 10 zł za stolik do 4 osób.
  • Wybierasz restaurację, dokonujesz opłaty rezerwacyjnej w wysokości 10 zł i czekasz na potwierdzenie transakcji.
  • Nie musisz dodatkowo kontaktować się z restauracją – restauracja otrzyma informację przed Twoją wizytą.
    Tylko wiadomo – podczas wizyty w restauracji podaj swoje imię i godzinę rezerwacji
  • Idziesz i jesz za połowę ceny.
  • Każda z restauracji gwarantuje rabat 50% na wszystkie dania z karty menu. Zniżka nie obejmuje napojów i alkoholi, chyba że opis oferty wyraźnie wskazuje taką możliwość.
  • Płacisz połowę.
  • Twój rachunek w restauracji zostanie automatycznie pomniejszony o 50% za wszystkie zamówione dania. Zapłać za niego jak zawsze – kartą lub gotówką.
  • Pamiętajcie i sprawdzajcie. Codziennie z samego rana pojawiają się rezerwacje każdej z restauracji dostępne na tydzień do przodu. Sprawdzaj często i decyduj szybko.

Gdzie i co zjadłam za połowę ceny?

Wybrałam się ze znajomymi do restauracji The Time, w której Szefem Kuchni jest Mikołaj Szmyt, a Executive Chef jest Roman Kosmalski, który zawiaduje także Brasserie Brique w Ilonn Boutique Limanowskiego oraz Gusto Food&Wine w Ilonn Hotel.

Poniżej przedstawiam co takiego zamówiliśmy.

Ja miałam:
Przystawka:
Foie gras/ brioche/ śliwka/ krem balsamiczny (39 pln)

Danie główne:
Stek z polędwicy wołowej/ ziemniaki/ kapusta włoska/ por/ pomidor/ demi glace (89 pln)

Deser:
Mus z białej czekolady/ aronia/ sosna/ sorbet jagodowy (21 pln)

Moi współbiesiadnicy zamówili:
przystawkę
Śledź matjas/ śmietana/ mlecz/ ziemniak (32 pln) i także foie gras

na główne:
Boczek wieprzowy/ pęczak/ grzyby/ burak/ demi glace (46 pln)

Poliki cielęce/ kluska z ziołami/ konfitura z cebuli/ grzyby (61 pln)

i na deser:
Sernik/ mak/ masło orzechowe/ pomarańcza (21 pln)

Piernik dojrzewający/gruszka whisky/mus karmelowy/kawa (21 pln)

Dania były rewelacyjne dopracowane, „czuć” było w nich produkt bardzo dobrej jakości.
Polędwica była z „Wołowiny z Pniew”, otrzymywana jest z hodowli bydła rasy zwanej Simmental, która znana jest ze swojego mocnego wołowego smaku oraz marmurkowej struktury mięsa. Mój stek był idealnie wysmażony, wg. mojego zamówienia – medium rare, mięso rozpływało się w ustach, do tego pysznym dodatkiem było maślane puree ziemniaczane z porem, oraz warzywa: konfitowany pomidor, brokuł i kapusta włoska.

Boczek był z był z Saalowskiej Wieprzowiny Ziołowej. Czy kiedyś słyszeliście o takiej? Wieprzowina ta jest regionalną specjalnością regionu Mark Brandenburg. Jej nazwa pochodzi od sposobu żywienia na bazie wysokogatunkowych dzikich ziół. Nadają delikatnemu mięsu niezapomniany ziołowy i aromatyczny smak. Tutaj w daniu boczek był przyrządzony metodą sous vide, rozpływał się w ustach, i oczywiście miał chrupiącą skórkę, podano go z marynowanymi buraczkami, kaszą pęczak z grzybami.

Z kolei policzki cielęce pochodziły od Linumerskich cieląt, które pochodzą od rasy limousine (francuskiej) oraz żółtej (niemieckiej) lub są ich krzyżówką. Dzięki naturalnemu odżywianiu i stałemu wybiegowi mięso cieląt linumerskich charakteryzuje się najwyższą jakością. Świeże zioła i trawy zapewniają różowy kolor i pierwotne aromaty mięsa.
Tutaj dodatkiem do dania były klusk i śląskie, z ziołami, oraz dwa rodzaje grzybów: boczniak mikołajkowy i pieczarka portobello,

ps. w/w informacji zasięgnęłam ze strony https://www.havelland-express.de/home-pl.html warto zajrzeć, jakie jeszcze oferują produkty.
Ja nie mogłam się „naczytać”

Nadmieniłam o tych produktach, ponieważ goście czasami nie mają pojęcia, dlaczego taka cena, a nie inna… Produkt ma znaczenie. A czasami warto „skalibrować podniebienie” 😉

Co do deserów, najbardziej mi smakował piernik, z którym podzielił się mój współbiesiadnik. Nie za słodki, a z musem z gruszki, który dodawał był wręcz wyśmienity.

Czekadełkiem było pieczywo własnego wypieku 🥖, wędzone masło, oraz oleje smakowe z Manufaktura Łagowski

Wszystko przebiegło tak jak trzeba, cały rachunek opiewał -50% kwoty za wszystkie dania, a za napoje była oczywiście już pełna cena.

Polecam. Fajna opcja. Serio.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here

803FaniLubię
5,011ObserwującyObserwuj

Wydarzenia