Tydzień temu (24.11) miałam przyjemność spędzić wieczór na 4 urodzinachDOKKU Sushi Bar 🏮🎉🎈Było uroczyście, nastrojowo oraz oczywiście bardzo smacznie. Zaraz po wejściu zostałam poczęstowana kieliszkiem wina🍸choya oraz wręczono mi plik 💵💯DOKKUdolarówek 😍 by móc zaszaleć przy ruletce 🎡 Niebywałą atrakcją był tuńczyk🐟 Hamachi z Japonii 🇯🇵który został profesjonalnie „rozpracowany” przez Filip Zmyslowski 👌Po krótkim czasie mogliśmy się już rozkoszować sashimi i nigiri spod Jego zwinnych i szybkich rąk 🤲🌪💥😉 (wszyscy obserwujący koło mnie goście z podziwem patrzyli jak w parę sekund powstaje idealne nigiri 🍣✨a było ich dosyć sporo🤩) Nie zabrakło także pysznych różnych rolek przygotowanych przez Michała Massela👍 Bardzo dziękuję za mile i smacznie spędzony czas i życzę wielu wspaniałych lat🥂 Do zobaczenia niebawem na „kuchni cieplej” by Filip 😉 na którą czekam z rozkoszą🤤❣️, bowiem wiem co potrafi 🤗😋 a wkrótce właśnie ma być wprowadzona do karty📋
Thank you for sharing great restaurant! These look adorable and delicious!
Thanks for sharing. I love it!
you’re welcome, it’s great that you like it 🙂